POHOD NA KUM Z ANSAMBLOM SAŠA AVSENIKA,
NEDELJA 9.6.2019

Snemanje oddaje Slovenski magazine

IMG_3913 IMG_3912

6.5.2016 je ekipa RTV SLO snemala po Dobovcu. Ekipa se je sprehodila vse od Prusnika pa do vrha Kuma. Snemali so vsaj 12 ur iz tega pa bodo pripravili 4 in pol minutni prispevek za oddajo Slovenski Magazin. Vse skozi jih je spremljala in usmerjala Vlasta Medvešek Crnkovič, za kar se ji najlepše zahvaljujemo.

 

 

IMG_3909

 

Slovenski Magazine je mozaik, 25 minut oddaja v angleščini in nemščini. To predstavlja aktualne dogodke v Sloveniji, kulturno in zgodovinsko dediščino, privlačne značilnosti pokrajine, ter gospodarski in turistični potencial države. To daje velik poudarek na izvirni slovenski ustvarjalnost. Je slovenska revija namenjena predvsem tujih držav, kot tudi za Slovence, ki živijo po svetu. Slovenski Magazine je vsakih štirinajst dni kažejo predvajali na TV Slovenija 1, vsak drugi ponedeljek ob 17.30 in nedeljo ob 23.50 nemška in angleška različica namestnika v oddajanje urnik, tako s slovenskimi podnapisi. evropski gledalci lahko gledajo tudi kažejo preko satelita, ki nosi signal TV Slovenija. RTV Slovenija je na voljo na satelitu: Eutelsat 16A 16 stopinj vzhodno, 10.721 MHz, kodirni sistem (FEC): 3 / 4 Angleška različica je na Channel 25 WNYE v New Yorku vsako drugo nedeljo ob 2.00 uri predstava se redno oddajajo v izobraževalnem programu Scola v ZDA in evropskih satelitskih EbS. slovenski Magazine je tudi del programa multikulturnega v Sydney, Melbourne in Buenos Aires. Oddajo se predvajajo tudi v italijanskem jeziku, ki ga Koper Capodistria, medtem ko posamezne teme pojavljajo na Euronews, kot dobro. Nemška različica je na 3 SAT vsak drugi ponedeljek.

 

 

IMG_3904

 

 

Ko bo oddaja na sporedu vas bomo o tem tudi obvestili.

 

 

IMG_3901 IMG_3899 IMG_3893 IMG_3888 IMG_3884

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>