POHOD NA KUM Z ANSAMBLOM SAŠA AVSENIKA,
NEDELJA 9.6.2019

JAVNI POZIV ZA VKLJUČITEV V PROJEKT LIFE TO GRASSLANDS (LIFE14 NAT/SI/000005)

JAVNI POZIV ZA VKLJUČITEV 

V PROJEKT LIFE TO GRASSLANDS (LIFE14 NAT/SI/000005)

Obvestilo 1: Javni poziv za vključitev v projekt LIFE TO GRASSLANDS je za sklop B 1 – pašna oprema za drobnico in sklop B 2 – pašna oprema za govedo/osle, 13.12.2018 od 9. ure ZAPRT.

Obvestilo 2: Javni poziv za vključitev v projekt LIFE TO GRASSLANDS je za sklop B 5 – pomladitvena rez dreves visokodebelnih travniških sadovnjakov, 13.12.2018 od 9. ure ZAPRT.

Obvestilo 3: Javni poziv za vključitev v projekt LIFE TO GRASSLANDS je za sklop A - oprema za skupno uporabo (gorska kosilnica, kosilnica z nitko, prikolica za prevoz živali), sklop B 3 – odstranjevanje zarasti, sklop B 4  – sadike visokodebelnega sadnega drevja s pripadajočo individualno zaščitno opremo, sklop C – storitve (nakup in najem zemljišč), z dnem 13.12.2018 od 9. ure ZAPRT.

Odprt ostaja del za opremo za skupno rabo- prikolice za kmetije že vključene s sporazumom v projekt LIFE TO GRASSLANDS in za prevzem kupljenih/zakupljenih zemljišč v upravljanje (upravljavec bo skupaj z zemljiščem prevzel tudi neodplačno rabo predvidene pašne opreme).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>